MET COMMUNICATIE VERDIEN JE GELD, MITS JE HET GOED DOET!

Als je een huis bouwt zorg je dat je eerst een bouwtekening hebt en een goed gestructureerd plan. Zo voorkom je dat je huis instort of dat er onnodig kosten gemaakt moeten worden omdat iets toch niet helemaal op de juiste manier gedaan is. Het helpt dus om efficiënt te bouwen aan een optimaal resultaat. Bij je bedrijf is dat niet anders, zeker als het om je communicatie gaat. Maak een communicatieplan. We zien veel bedrijven die maar wat roepen via een medium dat toevallig op dat moment voorbij kwam. Die een zolder aan het bouwen zijn terwijl er nog geen fundering is. Ze hebben niet echt nagedacht over wat ze communiceren en weten al helemaal niet of het ze uiteindelijk iets oplevert. Awesome & Sparkles helpt je aan een goed plan. Niet aan een dik en vaag rapport dat je ergens in een la gooit, maar overzichtelijk op 4 of 5 A4-tjes. We komen ook evalueren om te zorgen dat het je iets oplevert, en blijft opleveren.
HAPPY CUSTOMER WARRANTY
Awesome&Sparkles begrijpt dat een opdrachtgever graag van te voren weet wat een ontwerp gaat kosten. Wij spreken voordat we aan een ontwerp beginnen dan ook altijd de ontwerp tijd af. Omdat we alleen genoegen nemen met een “Happy customer”, garanderen we het gewenste resultaat voor de afgesproken prijs.
HAPPY CUSTOMER WARRANTY
Awesome&Sparkles begrijpt dat een opdrachtgever graag van te voren weet wat een ontwerp gaat kosten. Wij spreken voordat we aan een ontwerp beginnen dan ook altijd de ontwerptijd af. Omdat we alleen genoegen nemen met een “Happy customer”, garanderen we het gewenste resultaat voor de afgesproken prijs.