OP EN IN EEN ROZE WOLK

Kort geleden ben ik vader geworden van een dochter. ‘Geniet van de roze wolk!’ wordt er regelmatig tegen me gezegd en dat doe ik dan ook zeker. In een huis met een zoon, en een vrouw die niet echt van het roze is, leef ik tijdens bijzondere momenten met name ‘op’ een roze wolk. Maar bij de geboorte van een meisje kun je daar wat mij betreft ook ‘in’ een roze wolk aan toevoegen. Toen ik de schone was uit de droger haalde dacht ik heel even dat ik iets roods bij de witte was had laten zitten. Roze truitjes, mutsjes, sokjes, doeken, washandjes en een paar dingen waar ik niet precies van weet waar het voor is. Echt alles is roze en dan heb ik het nog niet over de muisjes, speelgoed, kaartjes en bloemen. Met de geboorteborden in de tuin, de slingers en de cadeauverpakkingen van het kraambezoek kunnen de passagiers van een overvliegend vliegtuig nog zien dat er een meisje geboren is. Dit wordt bij een bezoekje aan de supermarkt en bij het uitlaten van de hond bevestigd door enthousiaste felicitaties van dorpsgenoten. We zijn met Awesome & Sparkles veel bezig met kleur. Welke kleur heeft welke boodschap en waar en wanneer passen we dat in welke hoeveelheid toe. Roze is zoet, vrouwelijk, romantisch, een tikkie onvolwassen en fleurig. Het wordt dan ook vaak gebruikt voor snoep, meisjes speelgoed en babyartikelen. Dat dit klopt kan ik je aantonen met een huis vol bewijsmateriaal. Visuele communicatie is overal! De boodschap rond mijn huis is duidelijk. Welke kleur past bij de boodschap van jouw product of dienst? Wij denken graag met je mee.

Awesome & Sparkles – Visuele communicatie

OP EN IN EEN ROZE WOLK

Kort geleden ben ik vader geworden van een dochter. ‘Geniet van de roze wolk!’ wordt er regelmatig tegen me gezegd en dat doe ik dan ook zeker. In een huis met een zoon, en een vrouw die niet echt van het roze is, leef ik tijdens bijzondere momenten met name ‘op’ een roze wolk. Maar bij de geboorte van een meisje kun je daar wat mij betreft ook ‘in’ een roze wolk aan toevoegen. Toen ik de schone was uit de droger haalde dacht ik heel even dat ik iets roods bij de witte was had laten zitten. Roze truitjes, mutsjes, sokjes, doeken, washandjes en een paar dingen waar ik niet precies van weet waar het voor is. Echt alles is roze en dan heb ik het nog niet over de muisjes, speelgoed, kaartjes en bloemen. Met de geboorteborden in de tuin, de slingers en de cadeauverpakkingen van het kraambezoek kunnen de passagiers van een overvliegend vliegtuig nog zien dat er een meisje geboren is. Dit wordt bij een bezoekje aan de supermarkt en bij het uitlaten van de hond bevestigd door enthousiaste felicitaties van dorpsgenoten. We zijn met Awesome & Sparkles veel bezig met kleur. Welke kleur heeft welke boodschap en waar en wanneer passen we dat in welke hoeveelheid toe. Roze is zoet, vrouwelijk, romantisch, een tikkie onvolwassen en fleurig. Het wordt dan ook vaak gebruikt voor snoep, meisjes speelgoed en babyartikelen. Dat dit klopt kan ik je aantonen met een huis vol bewijsmateriaal. Visuele communicatie is overal! De boodschap rond mijn huis is duidelijk. Welke kleur past bij de boodschap van jouw product of dienst? Wij denken graag met je mee.

Awesome & Sparkles – Visuele communicatie

OP EN IN EEN ROZE WOLK

Kort geleden ben ik vader geworden van een dochter. ‘Geniet van de roze wolk!’ wordt er regelmatig tegen me gezegd en dat doe ik dan ook zeker. In een huis met een zoon, en een vrouw die niet echt van het roze is, leef ik tijdens bijzondere momenten met name ‘op’ een roze wolk. Maar bij de geboorte van een meisje kun je daar wat mij betreft ook ‘in’ een roze wolk aan toevoegen. Toen ik de schone was uit de droger haalde dacht ik heel even dat ik iets roods bij de witte was had laten zitten. Roze truitjes, mutsjes, sokjes, doeken, washandjes en een paar dingen waar ik niet precies van weet waar het voor is. Echt alles is roze en dan heb ik het nog niet over de muisjes, speelgoed, kaartjes en bloemen. Met de geboorteborden in de tuin, de slingers en de cadeauverpakkingen van het kraambezoek kunnen de passagiers van een overvliegend vliegtuig nog zien dat er een meisje geboren is. Dit wordt bij een bezoekje aan de supermarkt en bij het uitlaten van de hond bevestigd door enthousiaste felicitaties van dorpsgenoten. We zijn met Awesome & Sparkles veel bezig met kleur. Welke kleur heeft welke boodschap en waar en wanneer passen we dat in welke hoeveelheid toe. Roze is zoet, vrouwelijk, romantisch, een tikkie onvolwassen en fleurig. Het wordt dan ook vaak gebruikt voor snoep, meisjes speelgoed en babyartikelen. Dat dit klopt kan ik je aantonen met een huis vol bewijsmateriaal. Visuele communicatie is overal! De boodschap rond mijn huis is duidelijk. Welke kleur past bij de boodschap van jouw product of dienst? Wij denken graag met je mee.

Awesome & Sparkles – Visuele communicatie

COMMUNICATIEADVIES

Wil je een goed communicatieadvies en bruikbare tips ontvangen over hoe je zoveel mogelijk uit je communicatie kunt halen? Welke boodschappen je nu onbewust communiceert en hoe je kunt inspelen op de lopende veranderingen en de toekomst? Laat ons mee kijken en denken en ontvang direct een inzichtelijk advies.

COMMUNICATIEADVIES

Wil je een goed communicatieadvies en bruikbare tips ontvangen over hoe je zoveel mogelijk uit je communicatie kunt halen? Welke boodschappen je nu onbewust communiceert en hoe je kunt inspelen op de lopende veranderingen en de toekomst? Laat ons mee kijken en denken tijdens een communicatieadvies en ontvang direct een inzichtelijk advies.

WE MAKE YOUR
BUSINESS
LOOK AWESOME

WE MAKE YOUR
BUSINESS
LOOK AWESOME